Onze missie

Onze missie

Met vanStijn’s willen we het eerlijke verhaal achter je eten vertellen. Bij ons weet je waar je eten vandaan komt en dat proef je!

Geschiedenis

Geschiedenis

Voor mijn veertiende verjaardag, ontving ik samen met mijn broer een bijzonder geschenk : twee varkens. Dit ‘cadeau’ betekende niet alleen het begin van een avontuur, maar ook van een diepe verbintenis met de natuur en onze omgeving. Na verloop van tijd hebben we deze varkens liefdevol grootgebracht en uiteindelijk verkocht aan mensen in onze gemeenschap. Het enthousiasme waarmee onze producten werden ontvangen, inspireerde ons tot het verwezenlijken van een grotere droom: het opzetten van een kleinschalig, ambachtelijk bedrijf waarbij het welzijn van onze dieren en de kwaliteit van onze producten centraal staan.

In het jaar 2022 kruiste Streeckproduct mijn pad. Dit bedrijf , opgericht door mijn zus en zwager, sprak mij direct aan en sloot naadloos aan bij mijn passie en visie. Streeckproduct stond voor het verzamelen en leveren van verse, lokale producten rechtstreeks van Nederlandse boeren naar de consument.

In 2024 nam mijn broer afscheid van de varkens en kippen, omdat zijn hart elders lag. Dit betekende een keerpunt voor mij, waarbij ik de kans kreeg om twee prachtige bedrijven te verenigen tot één geheel: VanStijn’s. Hoewel er formeel slechts één bedrijf bestaat, blijft onze missie ongewijzigd: het aanbieden van eerlijke, verse en lokale producten met een eerlijke prijs voor de boer.

Onze missie

Onze missie

Wij geloven dat we moeten terugkeren naar een meer duurzame benadering, waarbij we lokaal en met respect voor de natuur produceren. Daarom zijn we gaan samenwerken met Nederlandse boeren die met liefde en toewijding prachtige producten telen, zoals fruit, groenten en kaas. wij verzamelen deze producten wekelijks bij de boeren en zorg ervoor dat ze een eerlijke prijs ontvangen voor hun harde werk, terwijl we onze klanten voorzien van hoogwaardige en natuurlijke producten.

Met Van Stijn’s blijven we ons inzetten voor een duurzame toekomst, waarin eerlijk voedsel hand in hand gaat met respect voor onze planeet.

Omdat wij het gehele proces zelf in handen hebben, kunnen wij kwaliteit en versheid garanderen.

Al onze producten komen uitsluitend van Nederlandse bodem.

Al onze producten zijn antibiotica vrij en gemaakt met zo min mogelijk pesticiden.

Transparantie, bij ons weet je waar je eten vandaan komt.

Vlees

Groente & Fruit

Houdbaar