Boeren

Boeren

Maak kennis met onze boeren die keihard hun best doen om de beste producten voor ons te leveren.

Patrick van Elteren

Lagestraat 11, 4751RX Oud Gastel

Patrick van Elteren

Ons kwalitatieve rundvlees is afkomstig van de ambachtelijke boerderij van Patrick van Elteren. Patrick heeft een diepgewortelde passie voor het boerenleven en is van jongs af aan betrokken bij het verzorgen van koeien op zijn boerderij.

Kromhoekster Kip

Kromhoek 37, 9249ND Frieschepalen

Kromhoekster Kip

Marion en co Bakx van de Kromhoekster Kip delen een diepe band met dieren, geworteld in hun opvoeding. Sinds 2008 hebben zij een bewuste overstap gemaakt naar het houden van kippen die gedijen in tevredenheid, langzaam groeien en een optimale gezondheid genieten. En ja, dat proef je zeker!

Bij Firma Bakx staat het natuurlijke welzijn van de dieren centraal. Daarom maken zij geen gebruik van antibiotica, wat niet alleen gunstig is voor de gezondheid van de kippen, maar ook voor de smaak van het vlees. Dit streven naar puurheid en kwaliteit resulteert in een ongeëvenaarde smaakbeleving die je zult herkennen bij elke hap.

Natuurluck

Zuidplasweg 22, 2761JL Zevenhuizen

Natuurluck

Al sinds 1986 bewerken Rene en Ingrid met passie en toewijding de vruchtbare gronden van het laagst gelegen punt van Nederland. Hun boerderij, Natuurluck, is een oase van biologische groenten die gedijen in harmonie met de natuur.

Bij Natuurluck staan duurzaamheid en respect voor de natuur centraal. Daarom maken Rene en Ingrid geen gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Dit niet alleen ten behoeve van de prachtige omgeving, maar ook om de pure smaak en kwaliteit van hun producten te waarborgen. Bij Natuurluck geniet je van groenten die zijn gegroeid met liefde voor de aarde en met respect voor de natuurlijke cycli.

Schulp

Zandpad 76, 3621NG Breukelen

Schulp

Al sinds 1861 staat Schulp bekend om haar ambachtelijke fruitige creaties, vervaardigd van puur Hollands fruit. Bij Schulp draait alles om het behoud van de natuurlijke kwaliteit van het fruit.

Door enkel gebruik te maken van hoogwaardig fruit zonder toevoegingen, garandeert Schulp een ongeëvenaarde kwaliteit in al hun sappen. Het gehele proces, van persen tot bottelen, wordt zorgvuldig uitgevoerd in eigen beheer. Op deze manier wordt het aantal voedselkilometers tot een minimum beperkt, waardoor de versheid en de smaak van het fruit optimaal behouden blijven. Bij Schulp proef je de puurheid van Hollandse vruchten in elke verfrissende slok.

De Graafstroom

Dorpsstraat 18, 2971AD Bleskensgraaf

De Graafstroom

Al sinds 1908 brengt De Graafstroom met trots haar ambachtelijke kazen vanuit het pittoreske Bleskensgraaf op de markt. In nauwe samenwerking met lokale boeren streven zij naar de perfecte balans tussen traditioneel vakmanschap en een welzijn voor de koeien waar je van proeft in elke hap.

Bij De Graafstroom draait alles om het leveren van hoogwaardige kazen, met respect voor de dieren en de omgeving. Door te kiezen voor samenwerking met lokale boeren, wordt niet alleen de kwaliteit van de kaas gewaarborgd, maar ook het welzijn van de koeien gegarandeerd.

Betuwse Kersentuin

Molenweg 28, 4111KP Zoelmond

Betuwse Kersentuin

In het jaar 2006 zetten Marius en Lia de eerste stappen op het pad van het kersenrijk. Met liefde en toewijding planten zij diverse kersenrassen, met als doel een unieke smaakbeleving te creëren voor hun klanten. Maar daar bleef het niet bij.

Naast het aanbieden van verse kersen, verblijden Marius en Lia hun klanten ook met een scala aan verrukkelijke jams. Van sappige kersen tot zoete aardbeien, van knapperige frambozen tot weelderige bramen en pruimen, elke jam wordt bereid met vers fruit van lokale telers uit de nabije omgeving. Hierdoor proef je de pure smaken van het seizoen in elke lepel.

Sinds 2013 verwelkomen Marius en Lia hun gasten ook in hun theetuin, waar bezoekers kunnen genieten van een heerlijke kop koffie of thee te midden van de kersenbomen.

Alida asperges

Gastelsedijk west 37, 4754RA Stampersgat

Sinds het jaar 2017 verbouwt de familie Claassen met hart en ziel hun eigen asperges, aardappelen en uien. In hun toewijding aan kwaliteit en ambacht hebben zij ook een eigen landwinkel geopend, waar zij niet alleen hun eigen producten aanbieden, maar ook andere verrukkelijke streekproducten.

Van half april tot 24 juni staan de Claassens dagelijks klaar om hun eigen asperges met zorg te steken. Versheid staat voorop, en daarom vinden deze kostbare groenten hun weg naar lokale supermarkten en rechtstreeks naar de trouwe klanten van de familie Claassen. Met elke hap proef je de liefde en toewijding waarmee deze asperges zijn geteeld, een waar culinair geschenk uit eigen bodem.

Betuwse Molen

Rijksstraatweg 33, 4191SC, Geldermalsen

De Betuwse Molens vormen een prachtig ensemble van drie historische molens: Molen De Hoop in Culemborg, Molen De Bouwing in Geldermalsen en Molen Op Hoop van Beter in Ingen.

Net zoals in vervlogen tijden, gebruiken deze molens nog altijd de kracht van de wind om graan te malen. Het ambachtelijke proces resulteert in hoogwaardig meel, dat vervolgens wordt verwerkt in een scala aan heerlijke producten zoals cakes, broden en koekmixen.

Benieuwd naar het eeuwenoude ambacht van het malen? Bezoek dan een van de molens en zie de molenaar aan het werk. Voor adressen en openingstijden verwijzen we je graag naar hun eigen website. Ervaar de nostalgie en proef de authentieke smaak van de Betuwse Molens.

Delftse Mosterd

Delft

Delftse Mosterd

Het gepassioneerde team van Delftse Mosterd staat synoniem voor ambacht en toewijding. Met een diepe verbondenheid met de stad maken zij gebruik van lokale Delftse bieren, waardoor zij de unieke band met de stad weten te behouden.

Onze mosterd is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van Delft en staat garant voor pure kwaliteit. Met trots presenteren wij twee karakteristieke smaken: de Willem van Oranje en de Balthasar mosterd. Elke pot mosterd is een ode aan de traditie en het vakmanschap waar wij voor staan. Ontdek de verrukkelijke smaken van Delftse Mosterd en laat je verleiden door de unieke smaakbeleving die onze producten bieden.

van Winden

Gaagweg 36, 2636AK Schipluiden

Van Winden

John en Nelly van Winden zijn al jaren de drijvende kracht achter het bedrijf. Samen met hun kinderen vormen zij een hechte familie die leeft en werkt op de boerderij in het idyllische Schipluiden, gelegen in het wonderschone Midden-Delfland. De boerderij, die al generaties lang in de familie is, heeft John in de jaren 90 van zijn vader Wim overgenomen. Van oudsher is het bedrijf een melkveehouderij, een erfgoed dat ze met trots voortzetten.

Hun missie is helder: streven naar een harmonieuze balans tussen mens, dier en natuur. Ze geloven in de kracht van duurzaamheid en het besef dat alles met elkaar verbonden is. Daarom kiezen ze ervoor om onze koeien voer te geven die vrij zijn van genetisch gemodificeerde planten. Bovendien besteden zij veel aandacht aan het behoud van een gezonde bodemvruchtbaarheid en engageren ze zich in agrarisch natuurbeheer.

Appels en aardbeien bert

Weiweg 3, 4064CJ Varik

Onze verrukkelijke aardbeien vinden hun oorsprong in de maanden vanaf juni, rechtstreeks van de koude grond van onze teler in Varik. Hier worden de aardbeien heerlijk zoet en sappig, dankzij de warme zonnestralen die ze laten rijpen tot perfectie. Naast het telen van deze heerlijke aardbeien, beheert onze teler ook zijn eigen boomgaard waar hij met evenveel liefde appels en peren kweekt. Zo genieten onze klanten niet alleen van de smaakvolle aardbeien, maar ook van het beste dat de natuur te bieden heeft aan fruit.

Adri kersen, rode bessen en kruisbessen

Uiterdijk 33, 4011ET Zoelen

Onze heerlijke kersen, rode bessen en kruisbessen worden geteeld door onze gepassioneerde teler in het schilderachtige Zoelen. Gelegen net buiten het centrum, bevindt zich de prachtige boomgaard waar al dit verrukkelijke fruit tot volle rijpheid komt.

Een interessant detail is dat onze teler een van de weinige telers in Nederland is die zich toelegt op het telen van kruisbessen. Deze unieke fruitsoort voegt een bijzondere touch toe aan ons assortiment en biedt onze klanten een exclusieve smaakervaring. Ontdek zelf de verfrissende smaak van ons fruit, rechtstreeks van de boomgaard van onze toegewijde teler in Zoelen.

Tomaten, komkommer, courgette, minikomkommer

Westland

Onze verse tomaten, komkommers, courgettes en mini-komkommers worden zorgvuldig geteeld door kleine telers in het Westland. Elke week ontvangen wij de allerbeste producten, rechtstreeks van het veld of kas en verser dan vers. Op die manier kunnen wij de ongeëvenaarde kwaliteit waar wij om bekend staan, blijven garanderen. Want bij ons staat versheid en smaak altijd voorop, zodat jij als klant kunt blijven genieten van de meest verse en heerlijke groenten.

Bramen, frambozen en blauwe bessen

Hoge kornseweg 1, 4117GB Erichem

Ons assortiment kleinfruit wordt zorgvuldig verzameld bij lokale telers uit het prachtige Betuwe. Elke vrijdag trekken wij erop uit om het verse fruit te halen, dat diezelfde ochtend nog geplukt is. Op zaterdag kunnen onze klanten genieten van dit heerlijke fruit, dat bekend staat om zijn uitstekende kwaliteit en verrukkelijke smaak.

Door rechtstreeks samen te werken met lokale telers en het fruit op te halen wanneer het op zijn piek van versheid is, kunnen wij een ongeëvenaarde kwaliteit garanderen. Het is dan ook geen wonder dat onze klanten steeds weer terugkomen voor dit heerlijke fruit. Ontdek zelf de pure smaak van de Betuwe en geniet van de versheid die onze producten te bieden hebben.

Aardbeien Loos

Luienhoekweg 1, 4727SG Moerstraten

In het begin van het seizoen, in de maanden mei en juni, worden onze aardbeien nog geteeld in de kassen van Brabant. Hier worden ze op een duurzame wijze gekoesterd onder LED-verlichting, die zorgt voor de ontwikkeling van volle en zoete aardbeien van de hoogste kwaliteit.

De aardbeien die wij aanbieden zijn afkomstig van onze toegewijde teler: Loos in Moerstraten. Dankzij hun vakmanschap en toewijding kunnen wij onze klanten telkens weer voorzien van de meest smaakvolle en verse aardbeien. Ervaar zelf de heerlijke smaak van deze verrukkelijke aardbeien en laat je betoveren door de pure kwaliteit die wij te bieden hebben.

Omdat wij het gehele proces zelf in handen hebben, kunnen wij kwaliteit en versheid garanderen.

Al onze producten komen uitsluitend van Nederlandse bodem.

Al onze producten zijn antibiotica vrij en gemaakt met zo min mogelijk pesticiden.

Transparantie, bij ons weet je waar je eten vandaan komt.

Vlees

Groente & Fruit

Houdbaar