Boerderij

Boerderij

Ontdek de Authentieke Smaak van onze Boerderij

Onze boerderij

Onze boerderij

Onze boerderij bevindt zich net buiten het mooie Vlaardingen, te midden van het prachtige landschap van Midden-Delfland. Sinds 2008 is Midden-Delfland een trotse partner van Cittaslow, een erkenning die aantoont dat dit gebied uitblinkt op het gebied van leefomgeving, landschap, milieu en streekproducten. Als boerderij passen we perfect in dit plaatje en dragen we bij aan het streven van Midden-Delfland.

Langs ons terrein loopt een fietspad waar dagelijks veel mensen passeren en een kijkje komen nemen bij onze varkens. Bij ons kunnen klanten bij wijze van spreken hun toekomstige speklapjes zien rondscharrelen. Wij geloven in volledige transparantie en maken geen gebruik van antibiotica. De pure smaak van ons vlees is daar het levende bewijs van!

Varkens

Varkens

Onze prachtige varkens zijn een zorgvuldig samengestelde combinatie van het Pietrain varken en het landvarken. Bij ons vind je geen zeugen met biggen, maar we verwelkomen de biggen zodra ze een gewicht van 25 kg bereiken van zorgvuldig geselecteerde varkenshouders.

Bij ons staat het welzijn van onze varkens voorop. Daarom hebben ze de vrijheid om de hele dag buiten te scharrelen, te genieten van modderbaden en toegang te hebben tot een comfortabel strobed. Onze filosofie is simpel: een stressvrije omgeving draagt bij aan de unieke smaak van het vlees. Daarom vermijden we het gebruik van antibiotica en groeiversnellers, zodat de natuurlijke smaak volledig tot zijn recht komt.

We laten onze varkens op hun eigen tempo groeien, zonder enige haast. Pas wanneer we ervan overtuigd zijn dat ze er klaar voor zijn, worden ze zorgvuldig geslacht in een kleinschalige slachterij. Daar wordt het vlees volgens onze specifieke wensen geportioneerd en gesneden, waarna het direct vacuüm wordt verpakt en diepgevroren. Dit proces zorgt ervoor dat de smaak optimaal behouden blijft en de houdbaarheid van het vlees wordt verlengd, zodat je altijd kunt genieten van de puurheid en versheid van ons vlees.

Omdat wij het gehele proces zelf in handen hebben, kunnen wij kwaliteit en versheid garanderen.

Al onze producten komen uitsluitend van Nederlandse bodem.

Al onze producten zijn antibiotica vrij en gemaakt met zo min mogelijk pesticiden.

Transparantie, bij ons weet je waar je eten vandaan komt.

Vlees

Groente & Fruit

Houdbaar

Vanstijns- foto kip uit hok

Kippen

Kippen

Onze prachtige kippen zijn van het klassieke Brown ras, ook wel bekend als de Barnevelder kippen. Bij ons hebben de kippen de vrijheid om buiten te scharrelen en te genieten van hun natuurlijke omgeving. Wat onze kippen zo bijzonder maakt, is dat ze op geen enkel moment antibiotica of andere medicijnen krijgen toegediend.

We streven ernaar om onze eieren zo vers mogelijk aan te bieden. Zodra de eieren worden gelegd, worden ze direct zorgvuldig verpakt en indien nodig schoongemaakt. Op die manier blijft de authentieke smaak van het ei behouden. En omdat we willen voldoen aan de vraag van onze klanten, waarderen we de eieren van onze eigen kippen enorm, maar we kunnen niet altijd aan de vraag voldoen. Daarom kopen we ook een deel van onze eieren in van andere betrouwbare bronnen.

Bij ons staat de kwaliteit van het product voorop, en dat proef je in elk ei dat we aanbieden.

Wild

Wild

Bij ons vind je niet alleen het gebruikelijke assortiment vlees, maar ook een selectie aan wild, met name ganzen, eenden en reeën. We zien het als een unieke kans om onze klanten ook de meer bijzondere vleesstukken aan te bieden, die niet elke week op het menu staan.

Het ganzen- en eendenvlees komt rechtstreeks uit onze eigen achtertuin, gelegen in het prachtige Midden-Delfland. In samenwerking met een bevriende jager worden de ganzen en eenden met zorg geschoten en vervolgens direct ingevroren, zodat ze perfect bewaard blijven voor gebruik.

Onze reeën komen uit een natuurreservaat in de buurt van Koblenz, Duitsland. Dit gebied staat bekend om zijn weelderige biodiversiteit en streven naar harmonie tussen mens en natuur. Onze jager, met zijn diepgaande kennis van de lokale flora en fauna, jaagt met groot respect voor het milieu. Op deze manier kunnen we met trots garanderen dat het reeënvlees dat we aanbieden afkomstig is van dieren die een goed leven hebben gehad en op een verantwoorde wijze zijn geschoten.